CAUZE

Little People

Little People - 37665 molecule

Asociația Little People s-a născut din inițiativa fondatorilor Katie și Shajjad Rizvi în 1996 în Cluj Napoca din dorința de a oferi fiecărui copil și adolescent bolnav de cancer sprijinul de care are nevoie. În prezent asociația pune la dispoziția domeniului oncopediatric din România și Republica Moldova o serie de servicii de înaltă calitate, programe zilnice de suport psihosocial a pacienților, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital prin proiecte de renovare a camerelor de joacă, donare de aparatură medicală și achiziționarea medicamentelor greu accesibile, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.
Hospice Casa Speranței

Hospice Casa Speranței - 39207 molecule

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima si cea mai mare unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative. Ingrijim cu profesionalism si daruire copii si adulti care traiesc cu o boala incurabila, oferind servicii specializate pentru ei si familiile lor. Dezvoltăm ingrijirea paliativa la nivel național si international prin informare, educatie, consultanta si imbunatatirea legislatiei.
Salvați Copiii

Salvați Copiii - 90347 molecule

Salvaţi Copiii România este o organizaţie neguvernamentală, de utilitate publică, non-profit care, din 1990 militeaza activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în România. Lucrăm cu copiii, dar şi cu părinţii şi cadrele didactice: armonizarea acestei triade este esenţială pentru educaţia şi bunăstarea copiilor. In cei 25 de ani, Salvati Copiii a inclus în programele sale 1.150.000 de copii. Cei 1.800 de voluntari s-au implicat în activităţile directe cu copiii şi partenerii organizaţiei. Salvaţi Copiii România este membru al Save the Children International, cea mai mare organizaţie independentă din lume ce promoveaza drepturile copilului si protectia copilului. Organizatia cuprinde 30 de membri şi desfăşoară programe în peste 120 de ţări.
Crucea Roșie

Crucea Roșie - 41134 molecule

Crucea Rosie Romana asista persoanele vulnerabile in situatii de dezastre si de criza. Prin programele si activitatile sale in beneficiul societatii, contribuie la prevenirea si alinarea suferintei sub toate formele, protejeaza sanatatea si viata, promoveaza respectul fata de demnitatea umana, fara nicio discriminare bazata pe nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta sociala sau politica. Prin actiune unitara, Crucea Rosie Romana se adapteaza schimbarilor dinamice din cadrul societatii pentru a putea sprijini comunitatile sa faca fata situatiilor de criza si suferintei umane.
MaiMultVerde

MaiMultVerde - 32969 molecule

MaiMultVerde pentru că ne dorim să putem lăsa moştenire copiilor noştri cele patru anotimpuri, apă potabilă şi aer curat, nu un cont în bancă şi un apartament cu patru camere. MaiMultVerde pentru că noi credem că grija pentru oameni şi pentru natură ar trebui să devină o prioritate pe agenda fiecăruia dintre noi. MaiMultVerde pentru că vom oxigena aerul dintre oameni, companii şi autorităţi, astfel încât comunicarea dintre ei să se facă fără poluare şi fiecare să se poată implica, după puterile sale, în rezolvarea problemelor de mediu. Noi, organizaţia de mediu MaiMultVerde, ne propunem să facem acţiuni cu poveste, deznodământ şi tâlc. Vom însoţi acţiunile noastre de ample campanii de comunicare pentru a transmite obsesiv acelaşi mesaj: stă în puterea fiecăruia dintre noi să facă ceva înainte de a fi prea târziu.
Fundația Principesa Margareta a României

Fundația Principesa Margareta a României - 16017 molecule

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei a fost infiintata in 1990 de Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei cu sprijinul tatalui sau, Majestatea Sa Regele Mihai I. Fundatia este una din organizatiile neguvernamentale de elita din Romania si contribuie la dezvoltarea societatii civile venind in sprijinul oamenilor de peste 25 de ani. FPMR lucreaza cu organizatii, institutii, companii nationale si internationale, dar si cu firme mici si mijlocii, in scopul de a reuni resursele, abilitatile si talentul oamenilor din mai multe domenii de activitate. Fundatia urmareste de asemenea sa stimuleze voluntariatul si sa inspire spiritul comunitar in zonele in care se implica.

CONTACT

CLIENTI

office@onpharma.ro

CORPORATE

corporate@onpharma.ro

SOCIAL

DOWNLOAD

ON PHARMA

ON Pharma! - un produs Pharma Business.         Rusu+Bortun         Termeni si conditii
CLOSE

Book a free info session

Find out more about Netherlands and study conditions with a live skype call with one of our ambasadors.

Book your free 30 minutes session now.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
CLOSE

Join our
amazing Newsletter

Find out student hacks and tips&tricks for an amazing studying and living in the Netherlands

Email address*

Full Name*CLOSE

Book the Pre-Admission
STUDENT GUIDING SERVICE

[contact-form-7 404 "Not Found"]
CLOSE

Book the
ACCOMMODATION SERVICE

[contact-form-7 404 "Not Found"]
CLOSE

Book the ALL IN
STUDENT GUIDING PACKAGE

[contact-form-7 404 "Not Found"]