#Dermatologie

AMINEXIL CLINICAL 5

Caderea parului este o problema complexa ce necesita analiza si, implicit, o evaluare corecta, pentru a putea actiona in consecinta.

Fiecare consumator percepe caderea parului in mod diferit. Cauzele caderii parului pot fi multiple, insa in functie de situatia in care se afla pacientul, putem identifica 5 profiluri principale de pacienti:

 • Cadere ereditara
 • Cadere din cauza stresului
 • Caderea sezoniera
 • Caderea postnatala
 • Caderea cauzata de menopauza.

La barbati, caderea parului este predominant hormono-dependenta (95%) iar in 80% din cazuri influenteaza istoricul familial pe linie materna sau paterna. Diametrul firului de par descreste si apar fire de par foarte fine, pe zonele cele mai receptive la androgeni (tample, crestet) pana la disparitia finala.

La femei, caderea parului este mult mai intensa in perioadele de schimb sezonier sau variatii hormonale. Diametrul firului de par se diminueaza pe intregul scalp, nu doar pe anumite zone, devenind foarte subtire, fin si apoi incepe sa cada.

LABORATOARELE VICHY FAC UN PAS INAINTE IN STUDIEREA FENOMENULUI DE CADERE A PARULUI:

Tratamentul Aminexil Clinical 5 a fost conceput sa ofere o formula complexa, capabila sa actioneze la diferite niveluri: pe bulb, pe firul de par, dar si pe mediul apropiat acestuia: scalpul interfolicular.

Pentru prima data, Laboratoarele VICHY analizeaza pe scalp diferiti biomarkeri (inflamatie, peroxidare, pierderea apei epidermale) care pot fi semnele unui mediu dezechilibrat al parului, ce poate avea un impact agravant in caderea parului.
Aminexil Clinical 5 si-a dovedit eficacitatea in reducerea acestui micro-dezechilibru si in reintarirea rezistentei scalpului in fata agresiunilor externe, datorita unei noi combinatii de 5 ingrediente active: Aminexil, Arginina, SP94, Octeina si Apa Termala Mineralizanta Vichy. Aceste ingrediente active au rolul “multi-target” de a reduce caderea parului si a imbunatati, per total, parametrii scalpului. Formula noua, cu 2 ingrediente active noi, Octeina si Apa Termala Mineralizanta Vichy, adaugate langa cele trei deja existente, Aminexil, Arginina, SP94, are o textura si toleranta imbunatatita precum si un grad de eficacitate imbunatatit.

Mediul inconjurator poate afecta nivelul interfolicular al scalpului, ceea ce poate duce la agravarea caderii parului. Vorbim despre factori precum: agresiuni mecanice, tratamentele asupra parului, stres, hormoni, alimentatie defectuoasa, tutun, poluare, UVA-UVB, etc. Impactul la nivelul firului de par, indus de agresiunile mecanice, tratamentele parului si UVA-UVB conduc la fragilizarea firului de par. Impactul la nivelul foliculului firului de par, indus de hormoni, alimentatie defectuoasa si tutun, determina slabirea ancorarii firului de par si afectarea microcirculatiei acestuia. Impactul la nivelul interfolicular al scalpului, indus de tratamentele parului, stress, poluare si fumat, creeaza un microdezechilibru al scalpului si descresterea rezistentei acestuia la agresiuni.

Cei 5 factori cheie targetati in actiunea de incetinire a procesului de cadere a parului sunt:

 1. slabirea ancorarii firului de par
 2. afectarea micro-circulatiei
 3. subtierea firului de par
 4. micro-dezechilibrul scalpului
 5. pierderea rezistentei scalpului

La nivelul foliculului de par, actioneaza doua ingrediente active :

 1. AMINEXIL – intareste ancorarea firului de par, combate rigidizarea tecii de colagen din jurul radacinii. AMINEXIL este o molecula patentata de Laboratoarele Vichy, cu actiune impotriva caderii parului, descoperita dupa 10 ani de cercetari.
 2. ARGININA – stimuleaza micro-circulatia. Unul dintre cei 20 amino-acizi prezenti in firul de par, intra in constitutia proteinei, inclusiv a keratinei, un constituent fundamental al parului.
 3. La nivelul firului de par: actioneaza SP94– capabil sa construiasca un ax puternic al firului de par. SP94 este o asociere a 2 elemente esentiale pentru par: Glucoza + Vitamina F care participa la sinteza lipidelor si ceramidelor firului de par. Glucoza permite foliculului firului de par sa creasca. Vitamina F fortifica fibra firului de par.
 4. La nivelul scalpului interfolicular, OCTEINA reduce micro-dezechilibrul factorilor agravanti ai caderii parului. OCTEINA este o asociere intre Piroctone Olamina cu actiune anti-microbiana si calmanta si Vitamina E cu actiune antioxidanta.
 5. APA TERMALA MINERALIZANTA VICHY intareste rezistenta scalpului in lupta cu agresiunile. Bogata in 15 minerale, cu o inalta diversitate de minerale, APA TERMALA MINERALIZANTA VICHY provine din vulcanii francezi. Are rolul de a reechilibra, regenera si intari pielea. Puterea sa a fost dovedita clinic pe markeri ai scalpului sensibil.

Tratamentul Aminexil Clinical 5 contine cele 5 ingrediente active: Aminexil, Arginina, SP94, Octeine si Apa Termala Mineralizanta Vichy. In plus, formula pentru femei contine Vitamina PP si Vitamina B6 cu rol in revitalizarea firului de par prin stimularea sintezei ceramidelor iar formula pentru barbati prezinta in plus Cafeina, cu rol in imbunatatirea microcirculatiei si implicit, in stimularea cresterii parului.

EFICACITATEA PRODUSULUI A FOST OBSERVATA MAI REPEDE; PERCEPUTA CA FIIND MAI BUNA; DURATA ACTIUNII IN TIMP: MAI INDELUNGATA

Noile studii clinice si ale consumatorilor au dezvaluit EFICACITATEA:

 • MAI REPEDE
  • Confort mai bun inca de la prima utilizare
  • Primele semne ale eficacitatii dupa 12 zile
 • MAI BUNA
  • Eficacitatea in stoparea caderii parului perceputa de utilizatori dupa 3 saptamani ( 96% din utilizatori)
  • Eficacitatea in stoparea caderii parului validata de catre dermatologi dupa 6 saptamani
 • MAI DURABILA IN TIMP: eficacitate durabila in timp, perceputa de catre utilizatori chiar si dupa 3 saptamani de la terminarea tratamentului

POSOLOGIE

Tratamentul Aminexil Clinical 5 se prezinta sub forma de monodoze (21 monodoze sau fiole intr-o cutie), se recomanda aplicarea timp de 6 saptamani, de preferat primavara si toamna, cate o monodoza pe zi.

Pentru a spori eficacitatea tratamentului, se recomanda ca dupa incheierea celor 6 saptamani sa se continue perioada de intretinere a rezultatelor, inca 6 saptamani, 3 fiole/saptaman.

Pentru imbunatatirea eficacitatii tratamentului, se aplicata continutul unei fiole intregi, masand in zig-zag cu varful aplicatorului pentru stimularea scalpului. Pentru barbati, se acorda atentie sporita in special zonelor mai afectate: liziera scalpului, crestetul capului, iar pentru femei, produsul este aplicat pe intreg scalpul.

SENZORIALITATE SI TOLERANTA MAI BUNA

Noua textura usor gelifiata este preferata. Nu este lipicioasa, nu este grasa si se usuca rapid.

Complementar tratamentului AMINEXIL CLINICAL 5, se recomanda utilizarea samponului DERCOS ENERGIZANT a carui eficacitate se datoreaza prezentei ingredientului activ AMINEXIL – ce previne rigidizarea tecii de colagen din jurul bulbului firului de par si reancorarea radacinilor in scalp, precum si a VITAMINEI PP si B6 cu rol in revitalizarea si marirea volumului firelor de par. Acest sampon poate fi folosit zilnic.

THE LAB

CONTACT

CLIENTI

office@onpharma.ro

CORPORATE

corporate@onpharma.ro

SOCIAL

DOWNLOAD

ON PHARMA

ON Pharma! - un produs Equatorial.         Rusu+Bortun
CLOSE

Book a free info session

Find out more about Netherlands and study conditions with a live skype call with one of our ambasadors.

Book your free 30 minutes session now.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
CLOSE

Join our
amazing Newsletter

Find out student hacks and tips&tricks for an amazing studying and living in the Netherlands

Email address*

Full Name*CLOSE

Book the Pre-Admission
STUDENT GUIDING SERVICE

[contact-form-7 404 "Not Found"]
CLOSE

Book the
ACCOMMODATION SERVICE

[contact-form-7 404 "Not Found"]
CLOSE

Book the ALL IN
STUDENT GUIDING PACKAGE

[contact-form-7 404 "Not Found"]